FONASBA Gemilerden Helikopterle Tıbbi Tahliye Anketi Hk.

Sayın Üyemiz,

Gemi Brokerleri ve Acenteleri Ulusal Birlikleri Federasyonu'ndan (FONASBA) alınan 2 Temmuz 2024 tarihli e-posta yazısında;

FONASBA'nın denizcilerin güvenliğini ve refahını sağlamaya yönelik sürdürülen gayretlerinin bir parçası olarak, personelin gemilerden helikopterle tıbbi tahliyesine ilişkin prosedür ve politikalara ilişkin bir anket çalışmasının yapıldığı bildirilmekte olup, konuya ilişkin üyeler tarafından yapılacak katkıların mevcut durumun daha iyi değerlendirilmesi ve gerekli ilerlemenin sağlanması açısından yardımcı olacağı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda; FONASBA tarafından iletilen link bağlantısı üzerinden (https://forms.office.com/e/fHrCA55TVd) ulaşılabilen anketin 12 Temmuz 2024 tarihine kadar doldurulması konusunda üyelerimizin desteği talep edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

458_1534_fonasba_gemilerden_helikopterle_t_bbi_tahliye_anketi_hk.pdf