Başkanımız Adem Şimşek, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ın Seferihisar Ziyaretine Katıldı.

İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve İMEAK DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk ile birlikte İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen deprem sonrasında oluşan tsunaminin zarar verdiği Seferihisar ilçesini ve Teos Marina’yı ziyaret etti. Üyelerimizle bir araya gelen İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve yanındaki heyet depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti, yardım taleplerini dinledi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın esnaf ziyaretinin de içinde bulunan heyet durum hakkında bilgi aldı.Ziyarete İMEAK DTO Meclis Üyesi Mustafa Aslan da eşlik etti.

Tüm Sliderlar