İMEAK DTO Aliağa Şubemizden Deniz Turizmine Destek

Deniz Turizmi tesislerinin normalleşme sürecinde ihtiyaçlarına destek olunması maksadıyla, Ayvalık Bölgesi üyelerimize Odamızca hazırlamış olduğumuz Covid-19 görsel, afiş, dosya ile hijyen malzemesi olarak dezenfektan ve maske dağıtımı yapıldı.Ardından Ayvalık Liman Başkanlığı, Ayvalık-Midilli seferlerini yapan Turyol Ayvalık Temsilciliği ve Jalem Tur firmaları da ziyaret edilerek Covid-19 görsel, afiş, dosya ile hijyen malzemesi olarak dezenfektan ve maske dağıtımı yapıldı.

Alibey Adası Cunda Gezi Tekneleri Derneği üyeleri de ziyaret edilerek COVİD-19 nedeni ile normalleşme sürecinde ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla şubemizce afiş, dosya, dezenfektan ve maske yardımı yapıldı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, Ayvalık Kaymakamlığı, İlçe Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ayvalık İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından ilgili Bakanlıklarca yayınlanmış genelgelere göre hazırlanan Deniz Turizmi Tesis ve Araçları ve Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Gerçekleştiren İşletmelerin COVİD-19 Hijyen Kuralları ve Uygulamaları Protokolü bilgilendirme sunumu yapılarak teslimi gerçekleştirildi.

Tüm Sliderlar